Вилла Инфинити

Описание

  • Местонахождение: kassandra
  • Расстояние до моря: 3000 m
  • Число людей: 8
  • Количество спальных: 4

Инфинити е суперлукозна вила, която предлага невероятен комфорт по време на всеки сезон и се намира недалеч от най-големите и известни клубове, бузуки барове и други места за забавления, където музиката е винаги на ниво и толкова разнообразна, че може да задоволи и най-претенциозния вкус.

На около 3 км се намират и едни от най-известните рибни ресторанти в района на Переа.

Имотът е разположен в 2,5 декара двор и има площ от 300 кв.м и предгала луксозна атмосфера, релакс и незабравима гледка към нощен Солун.

Търговският център Mediterranean Cosmos се намира на 15 км разстояние, където може да се забавлявате пазарувайки.

Инфинити е вила на 3 нива и разполага с 4 двойни спални, просторна всекидневна със 6 метрова стъклена панорамна гледка, напълно оборудвана кухня, джакузи, 2 бани + 1 баня за гости, специално помещение за домашно кино, което е оборудвано с 9:1 TV Plasma 65 inch ultra HD.

Всяка спалня е различно мебелирана и декорирана.

Мастър спалнята, която се намира на второ ниво предлага невероятна гледка към Солун и околността. Оборувдана е с ТV LED – 40 инча, климатик, камина, тоалетка “Армани” и голям гардероб.

Средиземноморски дървета и цветя – градината на вилата предгала лукс в абсолютно уединение, спокойствие и релакс.

Луксозният басейн е 60 кв. м. със специална дълбочина за деца, която започва от 1,10 м. Освен това вие може да се насладите на хидромасаж на открито.

Басейнът не разполага със система за отопление и може да се използва само ако времето предразполага. (Май-Септември)

Услуги срещу допълнително заплащане: личен треньор , масажи, йога, шиацу или рейки.

Имотът е идеален за семейства, фирми или бизнес настаняване, които искат да се наслаждават абсолютен релакс, неприкосновеността на личния живот и специални срещи за пътуване.

Минимална резервация – 3 нощувки / зимен сезон, 7 нощувки летен сезон